Kaarten tellen

De winkansen bij blackjack kunnen verhoogd worden als je kiest voor kaarten tellen. Toch heeft het huis altijd voordeel als je blackjack gaat spelen, maar eigenlijk geldt dat voor alle spellen die je online worden aangeboden. Je kunt het kaarten tellen bij blackjack op verschillende manieren toepassen. Je kunt om te beginnen kiezen voor het Hi-Lo kaartentelsysteem. Je kunt als speler een groot voordeel behalen wanneer je deze strategie in gaat zetten. Hierbij is de inzetcorrelatie 97%. Het doel is dat je iedere kaart een waarde geeft in de groep van drie.

2-6 = +1
7-9 = 0
10 – A = -1

Kaarten tellenAls je op deze manier een compleet kaartspel bij elkaar op gaat stellen, dan is de uiteindelijke waarde 0. Met dit systeem weet je als speler welke kaarten er overwegend in het spel blijven, namelijk de hoge kaarten of juist de lage kaarten. Ben je halverwege het spel bijvoorbeeld en je hebt een hoge waarde, dan zijn er vaak meer 10-en en afbeeldingen en azen over dan de lage kaarten uit het spel. Dit geeft jou als speler een voordeel. Maar als de waarde laag is, dan heeft de dealer een voordeel.

Blackjack strategie inzetten
Er is nog een andere blackjack strategie die je in kunt zetten en dat is bijvoorbeeld het Uston SS kaarttelsysteem. De inzetcorrelatie is hierbij 99%. Je hebt eigenlijk hetzelfde idee als bij het Hi-Lo systeem, maar er komen nog zes waarden bij in plaats van drie.
2, 4, 6 = 2
5 = 3
7 = 1
8 = 0
9 = – 1
10 – A = – 2

Het is hierbij van belang dat je alles goed blijft onthouden. Zorg dat je de kaartwaarden jezelf blijft herinneren. Het is eigenlijk een eenvoudige berekening, maar Het zijn allemaal kaarten delen strategieën die je kunt kiezen en daarom is het goed om te oefenen zodat je gaat ontdekken wat het beste bij je past.

Inzet bepalen
Het bepalen van de inzet bij blackjack kan op verschillende manieren plaatsvinden. Wanneer je aan de hand van de Martingale strategie gaat spelen, kun je een lage inzet kiezen en als je hebt verloren dien je je inzet te verdubbelen. Je kunt ook per ronde een keuze maken hoeveel je in gaat zetten. De ene ronde voel je je misschien wat zekerder en durf je meer geld in te zetten dan bij de andere ronde. Volg je gevoel en kom er achter wat de mogelijkheden zijn. Als je een keer een risico durft te nemen, dan kun je een keer een wat hoger bedrag inzetten en daardoor kun je ook wanneer je geluk hebt meer geld winnen. Het is en blijft altijd een spel waarbij je kunt winnen en verliezen. Als je hier aan blijft denken bij het inzetten, dan kun je altijd een leuk spel tegemoet gaan. Het gaat er namelijk om dat je plezier gaat maken en daarbij horen zowel win- als verliesmogelijkheden. Speel daarom nu een keer op de manier die je in gedachten hebt, bekijk hoe dit uitpakt en dan zie je vanzelf wat het beste spel is wat bij je past! Een spel vol uitdaging, veel risico’s of speel je juist op save? Iedereen speelt op een eigen manier dus ontdek nu jouw blackjackspel!